Raamdecoratie

Stap 1

U nodigt ons uit bij u thuis en kiest in alle rust model en kleur uit met behulp van ons advies.

Stap 2

Wij meten direct alles op en helpen u met het maken van de juiste keuze.

Stap 3

Wij berekenen direct de kostprijs en monteren doen wij ook zelf. Dat geeft vertrouwen

Plisségordijnen hebben vele voordelen. Deze gordijnen zijn bijvoorbeeld zonwerend. Ideaal dus om te gebruiken als binnenzonwering in de zomer, zou blijft uw huis koel. 

Daarnaast zijn deze gordijnen eenvoudig te bedienen en op elke hoogte te schuiven waardoor u altijd kunt kiezen voor de beste verhouding tussen privacy en lichtinval.

Wij leveren deze gordijnen op maat en in elke gewenste kleur.

BD-Line-aluminium-jaloezie

De raamdecoratie zoals hiernaast is een stijlvolle combinatie van een rolgordijn- en insectenwering in één. Het bestaat uit een deel geplisseerd gaas, een een deel voorzien is van geplisseerde stof. Deze oplossing is zeer geschikt bij  Velux dakramen of houten kozijnen, waarbij ramen naar buiten toe open draaien.

Ook deze gordijnen leveren wij op maat, in elke gewenste kleur en wij monteren dit perfect op de gewenste plaats.

De Latende is uniek, het is namelijk een jaloezie in een frame. Wanneer u het raam op de kiepstand zet, blijft de raamdecoratie strak tegen het glas hangen. Daarnaast is het uitermate geschikt voor badkamers aangezien het product vochtbestendig is.

Wij leveren deze gordijnen op maat en in elke gewenste kleur.

De vaste raamhor plissé is een stijlvol product, speciaal ontwikkeld voor een houten kozijn waarbij het raam naar buiten toe geopend wordt. 

De raamhor plissé is standaard leverbaar in vier standaard RALkleuren. 

Onze rolgordijnen zijn in twee stoffen beschikbaar, te weten decoratief of verduisterend. Let wel op, verduisterend is niet verduisterend. Door de dikte van de stof, zal er nog genoeg licht langs het product naar binnen kunnen komen. De bediening is van boven naar beneden door middel van koordbediening. Dit koord is voorzien van automatische breek-ketting, waardoor dit voldoet aan de eisen van een child safety product. 

Het frame is leverbaar in vier standaard RALkleuren. 

Dit product is ontwikkeld voor twee oplossingen; één voor ’s nachts, en één voor overdag. U kunt uw gordijnen op elke gewenste stand positioneren. Het product is tevens ook voorzien van een uniek touw vergrendelsysteem, waardoor het product op elke gewenste stand gepositioneerd kan worden.

Dankzij het strakke ontwerp is dit een sfeervolle aanvulling op uw woning. 

Neem contact met ons op

    ThuisKeus
    06-53293935
    info@thuiskeus.nl