Keukenadvies

Nadat u samen met mij de afspraak hebt vastgelegd kom ik op de bewuste dag naar u toe en neem ik alle voorbeelden mee van deuren, grepen en werkbladen zodat we eerst de juiste keuze samenstellen. Daarna maak ik ter plekke een 3D ontwerp waarin al uw wensen met onze hulp en advies samen worden gebracht. Als dit compleet naar uw wens is ingevuld, ziet u direct wat uw nieuwe keuken kost. Daarnaast kunnen wij u volledig begeleiden en ontzorgen in het voortraject, wat plaats moet vinden voordat uw keuken geïnstalleerd kan worden. 
U zult begrijpen dat wij met deze manier van werken veel voordeliger kunnen calculeren. Dat is pure winst voor u.

Bij het plannen van een eiland is het belangrijk dat er voldoende loop- en werkruimte over blijft.

Wat men vaak ziet is dat er teveel gepland wordt in een ruimte zodat, als de keuken eenmaal is geplaatst, de ruimte weer te klein blijkt te zijn. Wij letten hierop. Het resultaat moet passen in de ruimte waar het komt te staan. Een oplossing is een eiland met een zijde tegen de muur.

Koken voor het raam kan prima als je voor een afzuigkap kiest die in de kookplaat is verwerkt. Let er wel op dat je dan gaat voor een dieper werkblad zodat je zo min mogelijk ruimte verliest in de laden van de kast waarin de kookplaat is verwerkt. En de kleur zwart is helemaal in op dit moment.

Een traditionele opstelling met een mooi fornuis. Het koken op gas kan nog wel voorlopig. In de toekomst gaat dit wel lastiger worden maar voor de hobbykok heb je wel veel ruimte op de kookplaat als ook in de oven.

Bij deze keuken heeft men gekozen voor bovenkasten. De prijs van deze keuken zal je verrassen. Voor nog geen € 7000 staat deze keuken geplaatst en wel in uw huis.

Bij deze keuze was het ontwerp en keuze belangrijker dan de prijs. Wij laten een deel zien van de totale keuken.

Let op de details van de kasten en de apparatuur. Het is een mooi geheel geworden.

Hier gaat het om een eiland waar de korte zijde tegen de muur is gebouwd. Dit bespaart een groot deel van de oppervlakte. Veel opbergruimte in de zijde die naar de kamer is gericht. De halfhoge apparatenkasten houden de opstelling luchtig en men kan de bovenzijde op de eigen manier verfraaien met accessoires.

Een landelijke keuken in een mooie warme kleur met een specifiek blad wat er helemaal bij past. Terug naar vroeger met het gemak van nu. Overigens kan de keuken ook heel goed in een warme bloesem kleur. Je kunt kiezen uit negen kleuren.

Als dat niet genoeg is kan je voor een geringe meerprijs de keuken kiezen uit 4655 kleuren. Het maakt het wel lastiger om dan de juiste keuze te maken.

Strak, vooral strak was de wens van de klant. Dat dit gelukt is zie je nu. De kosten? Die vielen erg mee. Voor een totaal bedrag van € 5860 euro inclusief montage is de keuken geplaatst. De klant erg bij en wij tevreden met een mooi resultaat.

Apart en stijlvol is deze keuken. Modern met verrassende effecten. Plannen en goed nadenken is hierbij wel een vereiste. Je ziet dat er heel veel mogelijkheden zijn met keukens. De afzuigkap zit verwerkt in het plafond. Lekker makkelijk koken zo zonder een afzuigkap die in de weg hangt of waar je het hoofd aan stoot.

Handige opstelling die zeer effecient is in het gebruik. Alles zit er op en aan. De vaatwasser zit onder de combi weggewerkt op werkhoogte.

Makkelijk want dan hoef je niet te bukken. De open kasten er naast geven een leuk effect maar zijn niet perse noodzakelijk. 

Zwart en wit is een goed combinatie om te plannen in een keuken. Dit is een zeer geslaagd ontwerp en zeer sfeervol afgewerkt met accessoires en verlichting. Het tafeltje is een leuk detail maar kan ook gewoon vervallen. De muur in de kleur zwart laat de keuken als het ware een beetje verdwijnen. Dat is goed geslaagd op deze wijze. Prachtig zo.

Een combinatie van wit met hout doet het ook altijd goed. De kleur van hout brengt een warme tint als tegenhanger van het wit. De afzuigkap is een handige oplossing voor lange mensen. Je kunt makkelijk in de pan kijken zonder het hoofd te stoten. Spoelen voor het raam is wel fijn voor het naar buiten kijken en het geeft licht op je spoelunit.

Voor diegene die van eten aan de bar een goed gevoel krijgt. Maar het is ook gezellig als de laatkomer vast aanschuift bij de kok die volop actief is. Maak vast een start om de beleving van de dag te delen met elkaar. De keuken is ook zo schoon gemaakt. Greeploos is hier wat opvalt.

Een leuke keuken voor een wat kleinere ruimte, bijvoorbeeld een appartement. Handig en toch heel leuk deze keuken waarbij het blad een goede match maakt met de vloer. Deze keuken blijft onder de € 5000 inclusief plaatsing.

Een rechte opstelling in een aparte kleuren combinatie. Je ziet: er is voor ieder een kleur te vinden. De vaatwasser zit in het midden zodat er genoeg ruimte is tussen de kookplaat en de spoelbak.

Een echte hoekkeuken. Ruim en handig met bovenkasten als je veel spullen hebt. Een beetje gewoon maar heel doeltreffend. Twee bestekladen in een kast is ook wel handig. Leuk om samen  met de kinderen te koken als ook zij dat leuk vinden. Ruimte genoeg.

Neem contact met ons op

    ThuisKeus
    06-53293935
    info@thuiskeus.nl